Yrityksille

01

02

Haikki Catering tarjoaa laadukkaita kokoustarjoiluja yrityksille ja yhdistyksille. Palveluvalikoimissamme on mm. kahvitukset, illalliset, eräruokailut ja täyshoitopalvelut yhteistyössä Nurmeksen ja Kolin majoituspalveluyritysten kanssa. Voimme räätälöidä paketin ja samalla suositella majoitus-/kokouspaikkaa laajasta yhteistyökumppaneiden verkostosta.
Voimme järjestää max. 20hlö ryhmälle päivän Pielisellä saariruokailuineen tai kalastaen ja päivän päätteeksi huipputasokkaan illalliskattauksen.
Pyydä tarjous yrityksellenne sähköpostitse: info@haikkicatering.fi tai soita 0443779334

03

Esimerkkituote

Yritys X viettää koko päivän kokouksen mökkimajoituksessa.
Meiltä Yritys ottaa hotellitasoisen aamiaisen, aamukahvin suolaisen kahvileivän kera, kevyen lounaan ja iltapäiväkahvi ja lopuksi illallisella tarjoillaan erittäin laadukas kokonaisuus paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

04

Asiakaspalautteita

Onpa mukava tulla valmiiseen pöytään ja vielä mukavampaa, kun kaikki on mietitty alusta alkaen valmiiksi ja voi vaan nauttia hyvästä ruoasta.

Tullaan varmasti uudestaan ja voitaisi kokeilla myös kalastusretkeä samaan pakettiin. Olisi mukava päästä Pieliselle kalastamaan ammattioppaan kanssa.

Saavuimme lentämällä Joensuuhun varsin tiukkojen aikataulujen puitteissa ja haasteena oli tavaroiden haaliminen matkalla. Soitin Tonille, että onnistuisiko hoitaa koko viipymän ruokailuihin raaka-aineet ja välineet. Vastaus oli, että tottahan toki se onnistuu ja kun pääsimme majoitukseen Kolilla, oli ruoka valmiina pöydässä ja aamiainenkin valmisteltu jääkaappiin seuraavaa aamua varten.