Terveisiä Harjulta

Valmistauduimme kesään 2021 hieman varoen haastavasta maailman tilanteesta johtuen. Haikki-vaunun kanssa parkkeerattiin pysyvästi jo toisena kesänä Nurmeksen Porokylän torille. Melkein kaksi kuukautta kestänyt hellejakso oli meidän puolella, koska toimimme ns. säiden armoilla. 

Kesän alussa laitoimme hakemuksen Nurmes-talon kahvilatilojen vuokraamisesta. Jännittyneinä odotimme, olisimmeko me sopiva vuokralainen toimimaan Nurmes-talon toisena kahvilayrittäjänä ensimmäisen (kunnioitettavat 29v) yrittäjän jälkeen. Sitten iloksemme saimme todeta, että valinta osui meihin hakemuksen perusteella ja siitä alkoi kahvilan avaamiseen liittyvät valmistelut. Kahvila avattiin tiistaina 7. syyskuuta. 

Nyt tässä uuden kahvilan pöydässä istuessa tulee mieleen, että paljon on vettä virrannut siitä, kun kesäkausi 2021 aloitettiin. ”Sesonki” pääsi tänä vuonna venymään lokakuun loppupuolelle saakka. 

Tällä hetkellä suunnitellaan hieman normaaleista aikatauluista poiketen joulun aikaa ja Nurmes-talon uudet kokoustilat ovat saaneet hienosti kokouskävijöitä. Arkipäivisin tarjoamme myös keittolounasta runsaan salaattipöydän kera. 

-Yrittäjä Toni

UUSIMMAT
artikkelit

Terveisiä Harjulta

Valmistauduimme kesään 2021 hieman varoen haastavasta maailman tilanteesta johtuen. Haikki-vaunun kanssa parkkeerattiin pysyvästi jo toisena kesänä Nurmeksen Porokylän torille. Melkein